Soté z mletého hovädzieho mäsa

s ružičkovým kelom, šampiňónmi, pažitkou a vajíčkom do stratena

Nemusí byť jednoduché identifikovať, čo sa nachádza na tanieri, a tak my vám s tým pomôžeme. Základ receptu “soté z mletého mäsa” tvorí mleté mäso. To zmiešame s ružičkovým kelom a šampiňónmi. Nakoniec ozdobíme tanier vajíčkom do stratena a pažítkou. A ešte v rýchlosti čísla: 500 kalórií a 40 gramov proteínov na porciu.

#hviezdoukuchyne

Energetické hodnoty pre neuvarené suroviny

1 porcia 100 g
Energia
2092 kJ / 500 kcal
536 kJ / 128 kcal

Tuky

33 g

8,5 g

nasýtené mastné kyseliny

12 g

3,1 g

nenasýtené mastné kyseliny

7 g

1,8 g

Sacharidy

16 g

4,1 g

Cukry

5 g

1,3 g

Vláknina

6 g

1,5 g

Bielkoviny

40 g

10,3 g

Čas

30 minút

Suroviny na 2 porcie

Cesnak (strúčik)

1

Dijónska horčica (g)

5

Hovädzie mäso mleté* (g)

300

Jablčný ocot (ml)

10

Olivový olej (ml)

10

Ružičkový kel (g)

250

Šampiňóny* (g)

100

Vajíčko* (ks)

2

Pažítka

 

Talianske korenie

 

Soľ, čierne korenie

 

*  uschovajte v chladničke

Alergény

Postup

nakrajany kel a huby
mlete maso v panvici
maso kel a huby v panvici
vajicko do stratena
sote z hovadzieho masa

Zaujal vás recept? Objednajte si ho a suroviny vám prinesieme až ku vám domov

Soté z mletého hovädzieho mäsa s ružičkovým kelom, šampiňónmi, pažitkou a vajíčkom do stratena

Nutričné hodnoty (1 porcia/100 g): 500 kcal / 128 kcal, Tuky: 33 g / 8,5 g, Sacharidy: 16 g / 4,1 g, Bielkoviny: 40 g / 10,3 g

Spôsoby doručenia nájdeš na tomto odkaze.

Minimálna objednávka sú 2 porcie.

Suroviny, ktoré ku vám prídu domov:

Cesnak, Dijónska horčica, Hovädzie mäso mleté, Jablčný ocot, Olivový olej, Ružičkový kel, Šampiňóny, Vajíčko, Pažítka, Talianske korenie, Soľ, Čierne korenie

6.29

Celková suma je prepočítaná v pokladni

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *