Stačí uvariť | newsletter #16

Recept týždňa

Vonku sa nám oteplilo, prichádza jar s teplotami leta. Tento recept je oslavou chutí tohto ročného obdobia. Šťavnatý ribeye steak sa griluje do dokonalosti a podáva sa s pečenými paprikami, sladkými cherry paradajkami a marinovanou cibuľou. Celé jedlo je posypané čerstvou bazalkou pre extra sviežosť. Pre pikantnejšiu chuť môžete do marinády pridať chilli papričku.

Zaujímavosť týždňa

Slovenská vegánska spoločnosť

Naše newslettre sme začali v januári, ktorý je niekým nazývaný aj veganuary. Je to mesiac, ktorý slúži na propagáciu a oslavu vegánstva. Začiatky nie sú jednoduché a takisto to platí aj pri rozhodnutí stať sa vegánom. My podporujeme každý spôsob zdravého stravovania, a preto sme radi, že naše balíčky vedia uľahčiť tieto začiatky. Aby sme zjednodušili život ešte väčšiemu počtu ľudí, začali sme spoluprácu so Slovenskou vegánskou spoločnosťou, ktorá ponúka praktické tipy a triky svetom vegánstva.

Z vlastnej skúsenosti vieme, že vegánske jedlá vôbec nie sú zlé. Skôr naopak. V našom tíme nie je žiaden vegán, no recepty sme chceli ponúknuť aj tejto skupine ľudí. Po premiérovom ochutnaní týchto jedál sme zistili, že je to dosť dobré. Ako sa hovorí, v živote treba skúšať nové veci, tak vyskúšajte raz za týždeň niečo nové aj vy. Možno napríklad jeden z našich vegánskych receptov.

Menu týždňa

Aj tento týždeň máš na výber 10 receptov, pri ktorých sme ti pripravili špeciálnu cenu

Video týždňa

Tento recept je skvelým spôsobom, ako do svojho jedálnička zaradiť viac zeleniny a bielkovín. Lahodné fašírky sú vyrobené z brokolice, quinoi a syra a podávajú sa s osviežujúcim uhorkovým šalátom a pikantnou citrónovou omáčkou.

Všetky ingrediencie na prípravu tohto jedla nájdete na našom webe. Ak si chcete recept pozrieť, nájdete ho na našej webovej stránke alebo na našom YouTube kanáli.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *