Stačí uvariť | newsletter #13

Recept týždňa

Tempehové tacos s paradajkovo-reďkovkovou salsou a limetkovou aioli sú sviežou a ľahkou verziou obľúbeného mexického jedla. Tempeh, fermentovaná sója, nahrádza mäso a dodáva tacosu bohatú bielkovinovú chuť. Pikantná salsa z paradajok a reďkoviek dopĺňa chuť tempehu a limetková aioli dodáva celému jedlu svieži citrusový nádych.

Zaujímavosť týždňa

Bude mäso!

Aj keď rastlinná strava je veľmi zdravá, tak povedzme si úprimne: Mäso je mäso. A preto sme usilovne pracovali, skúšali rôznych dodávateľov a nakoniec sme našli toho pravého. Vďaka tomu, že čítaš náš newsletter, tak to vieš medzi prvými. Od dnes máme opäť v ponuke všetky recepty aj s mäsom. Mäso pochádza okrem iného aj z lokálnych chovov od spoločnosti Domäsko. Dúfame, že sme ťa touto novinkou potešili a už teraz sme zvedaví, čo si opäť u nás v eshope vyberieš.

Menu týždňa

Aj tento týždeň máš na výber 10 receptov, pri ktorých sme ti pripravili špeciálnu cenu

Video týždňa

Chuťové spojenie dvoch svetov! Vychutnajte si šťavnaté morčacie fašírky plné tex-mex korenia v kombinácii s osviežujúcim ceasar šalátom a chrumkavými tortillovými chipsami.

Všetky ingrediencie na prípravu tohto jedla nájdete na našom webe. Ak si chcete recept pozrieť, nájdete ho na našej webovej stránke alebo na našom YouTube kanáli.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *